Logo

bolche - bolsje

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Artikel billede

(plattysk): sukkerstykke, fremstillet ved stærk indkogning af en opløsning af almindeligt sukker og glykose. Til grundmassen tilsættes farve- og smagsstoffer af forskellig art. Fyldte bolsjer har en indre kerne af frugt, frugtmasse, marcipan, chokolade eller tilsvarende.

Artikel billede

bolsje-, bolchefremstilling, her klipning af den varme sukkermasse

 

.............................................................................................................

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 736 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her