Logo

karse - Lepidium

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

: slægt af korsblomstrede urter; fem dansk arter. De trefligede kimblade af have-karse spises pga. pikant skarp smag. Også andre korsblomstrede kaldes karse, bl.a. brønd-karse, guld-karse, kalk-karse, løg-karse, vinter-karse, samt arter af springklap og Tropaeolum.

 

........................................................................................................................

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 752 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her