Logo

konservering

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

konser'vering: bevarelse mod overlast eller tilintetgørelse af især kunst- og museumsgenstande, levnedsmidler og biologiske præparater.

 

Konservering af levnedsmidler foregik tidligere ved saltning, tørring, røgning, syltning og syrning; moderne konserveringsmetoder (eks.: pasteurisering, sterilisering, dybfrysning og frysetørring) betyder en hurtigere og mere industrialiseret fremstilling af holdbare levnedsmidler, men ændringer i kvalitet, smag og udseende må i stigende grad afhjælpes med tilsætningsstoffer.

 

........................................................................................................................

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her