Logo

konservering

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

konser'vering: bevarelse mod overlast eller tilintetgørelse af især kunst- og museumsgenstande, levnedsmidler og biologiske præparater.

 

Konservering af levnedsmidler foregik tidligere ved saltning, tørring, røgning, syltning og syrning; moderne konserveringsmetoder (eks.: pasteurisering, sterilisering, dybfrysning og frysetørring) betyder en hurtigere og mere industrialiseret fremstilling af holdbare levnedsmidler, men ændringer i kvalitet, smag og udseende må i stigende grad afhjælpes med tilsætningsstoffer.

 

........................................................................................................................

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 626 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her