Logo

Alla cacciatora

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Alla cacciatora

Alla cacciatora: Betyder på jæger-manér. Bruges om italienske kød-, vildt- eller fjerkræretter tilberedt med champignon, tomat og vin.


Kylling Alla Cacciatore


# Ingredienser til 4 personer:

1 kylling delt i 8 stykker 
1 løg
4 skiver pancetta

250 g champignon

2 stængler bladselleri
1 dåse flåede tomater
2 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
1 lille håndfuld basilikum

2 dl tør hvidvin
75 g oliven
salt og peber

*


Krydr kyllingen godt med salt og peber.

Skær løg i strimler og pancetta i tern/stykker.

Skær champignon i halve og hvidløg i tynde skiver.

Brun kyllingen på alle sider i olien og tag den op af panden.

Kom løg og pancetta i og steg det et par minutter.

Tilsæt så champignon og hvidløg og vend det sammen.

Kom vin og flåede tomater i sammen med oliven.

Læg kyllingen tilbage i panden og stop den godt ned i saucen.

Sænk varmen og lad retten simre under låg i 30 min.

Smag til med salt og peber.


Se flere gode opskrifter på lækker mad på:  www.kogebog.dk




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.870 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her