Logo

Fløde-iscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Fløde-iscreme består af æggeblommer, som udpiskes med sukker og derefter legeres med varm fløde. Denne fløjlsagtige creme afkøles derefter og drejes stiv i en sorbetiere.
Fløde-iscreme kan tilsættes forskellige smagsingredienser såsom chokolade, mocca, nougat (blød og hård), karamel, nødder, mandler og vanilje. Der kan ligeledes fremstilles dejlige iscremer ved tilsætning af forskellige frugtpureer, fødteks. jordbær, hindbær, abrikos, fersken. Alle disse ingredienser tilsættes efter legeringen.
Iscreme anvendes til forskellige kombinationer af iscoupe samt som tilbehør til andre desserter (f.eks. gele-rande), men kan naturligvis også nydes som dessert i sig selv.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.444 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her