Logo

Fondue

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Fondue er afledt af det franske ord "fondre" = at smelte. Fondue er en tilberedningmetode, hvor fødteks. olie holdes varm over en gas- eller spritbrænder og hvor deltagerne i måltidet selv steger portions-skårne stykker af fødteks. kød og grønsager i den varme olie. Man kan også smelte ost eller chokolade til en sauce og dyppe passende råvarer her i.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.216 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her