Logo

Klaret smør og valle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Klaret smør er smeltet, usaltet smør uden bundfald. Det er fremragende til at stege i, til pensling, til saucer etc.
Vallen, altså bundfaldet, indeholder smørrets "urenheder" og er årsag til, at kød branker, når det steges i almindeligt smør. Oftest kasseres denne valle, men den er fremragende sammen med smagsgivere til saucer som denne.
Klaret smør og valle kan opbevares et par uger på køl.

 

Klaret FEDT er smeltet, siet ok­sefedt.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.033 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her