Logo

Melon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Melonen menes ar stamme fra Asien, hvor den voksede vildt for ca. 4.000 år siden, men dengang smagte den meget besk. Forskellige krydsninger har virkeligt givet gode resultater i form af sødere frugter. Melonen tilhører den samme familie som agurker og squash og vokser på klat­rende ranker.
Meloner kan opdeles i sukkermeloner og vandmeloner, og inden for disse grupper findes masser af forskellige sorter i alle størrelser. Nogle sorter har en netlignende skal, mens andre er helt glatte. Skallerne er ofte hårde og smukt mønstrede med et saftigt frugtkød fuldt af kerner indeni.
Man skal helst spise meloner godt afkølede, smukt udskåret i både, tern eller kugler. De mindre meloner skæres bare over på midten i to halvdele, og frugtkødet spises direkte af »skålen«. Server fx melon med bær, is, ost eller parmaskinke. Smagen kan forhøjes af salt og peber, revet ingefær eller citronskal.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.226 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her