Logo

Skalærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Man deler haveært ind i to hovedkategorier - de tidlige skalærter og de finere marværter. Skalærter dyrkes til ærterne er modne hvorefter de tørres og anvendes til suppe, pure og fødteks. gule ærter. Bruges skalærter i umoden stand kan de nydes naturel. Tørrede ærter har været kendt siden oldtiden og at spise grønne ærter er først kendt i 1600-tallet, men fik først udbredelse i løbet af 1800 tallet.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.537 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her