Logo

Skvalderkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Havens værste ukrudt, som også er en ud­mærket bladgrønsag. Den er meget vanskelig at luge væk på grund af de krybende jord­stængler og en masse udløbere. Det er deres typiske vækstform, der gør, at de danner tæt­te tæpper og spredes så hurtigt. Men mens alle kæmper for at udrydde skvalderkålen, glemmer vi, at vi kan plukke den og bruge den i mange retter på næsten samme måde som spinat. De første, spæde blade er fine i salater, men de bliver mere bitre med tiden, og så passer de bedre i bl.a. gratiner og tærter.
Man siger, at skvalderkål er god mod led­smerter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.574 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her