Logo

Sorbet is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Sorbet består af en sukkerlage tilsat frugtpure eller saft, vine eller likører. Sorbet fryses i sorbetiere. Når den er næsten færdigfrosset tilsættes i de fleste tilfælde marengsmasse. Sorbet kan serveres på flere måder. Den mest almindelige er som dessert, men den kan fødteks. også serveres som forret, til suppe eller som mellemret (naturligvis altid før stegen). fødteks. kan man udmærket fremstille sorbet med krydderier (laurbærblade, peber etc.) eller med grønsagspure (gulerødder, agurk, tomat). Disse sorbeter serveres i meget mindre portioner end dessertsorbeterne. Selvom denne bogs emne er isdesserter er der alligevel medtaget et par eksempler på denne type sorbeter.
Endelig kan sorbet serveres separat som en forfriskende isdrik på linje med ice-cream-soda etc.
Som for-, mellemret eller dessert serveres sorbet bedst i portionsglas.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.444 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her