Logo

Pinjekerner - Pinus pinea

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kerner fra forskellige arter af pinjetræet, som findes i Europa, Nord- og Sydamerika og dele af Asien. Pinjekerner har en karakteristisk nøddesmag. De var en stor delikatesse i det gamle Roms køkken og forbindes nu især med italiensk madlavning. I Italien især brugt i pesto, som serveres til pasta. I Nordafrika og Mellemøsten bruges de som krydderi, ristede eller stødt, i supper, saucer, fiske-, kød- og risretter og salater og specielt sammen med kylling og lam.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.506 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her