Du er her:
Forside
> Braisere
Braisere
Print med billeder
Print uden billeder
Vil du undgå sort skærm på din PC?
Klik her og hold skærmen tændt mens du læser
At tilberede hele eller store stykker af af kød, vildt, fisk, fjerkræ med en anelse vin, fond i en gryde med låg.
Som oftest brunes hovedingrediensen og tilberedes derefter enten i ovn eller gryde.
Denne tilberedningsform er velegnet til ældre fugle eller sejt kød. Tilberedningsmetoden giver en særlig god, smagsfuld og fyldig sauce.
At braisere er at dampstege under låg med suppe, fond eller sky, dvs. halvt stegning, halvt kogning.
Tweet
Print med billeder
Print uden billeder
Forrige: Braisé
Næste: Bramley æble
Klik på den smiley du vil give denne side
Brugernes vurdering
5,0
(
1
stemmer)
Siden er blevet set 583 gange -
Se og skriv kommentarer herunder
.
• Semuljemel
• Foyotsauce
• Soya
• Grenobloise
Kommentarer og debat mellem læsere
Navn
*
:
E-mail
*
:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar
*
:
Få besked når der kommer en ny kommentar til denne artikel
Modtag nyhedsbrev fra lexabc.dk
Vis alle kommentarer...
Vi elsker jeres billeder
❤
×
Min Bog
×
Min Bog
×
Allerede bruger
E-mail
*
Password
*
Glemt password
Ny bruger
E-mail
*
Password
*
Gentag password
*
Navn på bog
*
Post nr.
*
Køn
K
M
Fødselsdato
Tlf.
Min Bog
×
Du er nu logget ind og siden er tilføjet til din Bog
Brugeren eksistere allerede
×
Der er allerede en bruger med det brugernavn.
Leksikon
Mad leksikon
Almen viden quiz
Året der gik 2022 quiz
Antik
Arkitektur
Biografi
Blomster
Byer
Drikke
Dyr
Fisk
Flod / sø
Folk
Folketing
Forfatter
Frugter
Fugle
Grundstof
Historie
It / computer
Jura
Kalender
Kemi
Kendte
Kirker
Krig
Kunst
Latin
Mad
Mennesket
Metal
Musik
Mål og meter
Natur
Offentlige
Planter
Politiker
Religion
Seværdighed
Sport
Sprog
Stat / land
Teater
Teknik
Tilstand
Titel
Udtryk
Vejr
Virksomheder
Ø / øgruppe
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
sigurd haugerud
finnes det en liste over mannskap på Vejrstation Danmarkshavn fra 1973. Evt med adr mob nr osv
Hans Lützhøft
Tak for ovenstående. Jeg mener at have læst, at den sidste forfatter på slægtsbogen, Hans Holten Lützhøft, motorsagkyndig i...
Bitten Lange
Whisky a gogo var en skøn lille disco- bar, meget in - som lå i samme opgang som Rest. Italiano, men til højre, , hele hjørnet mod...
Anna Birthe Bach
Jeg har fået den flotteste grønne saftige slyngplante ud af en pose frø med malabarspinat. Nu glæder jeg mig til at tage den først...
Er du et omvandrende leksikon?
Prøv vores nye quiz...
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
De er gode
Det er ligegyldigt
De er meget irriterende
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...