Logo

Pak choi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pak choi er blot en af de mange asiatiske kål­sorter, der er dukket op her hos os i de sene­ste år. De fleste har en mild kål- eller sen­nepssmag og er herligt sprøde. Man kan desuden godt dyrke dem i vores klima.
Pak choi er en af de almindeligste sorter, og de kraftige blade danner en form, der minder om en slank, udsprungen tulipan.
Den kan sammenlignes med sølvbede, men har en mildere og finere smag. Brug både stilke og blade i salater, wok- og andre gryderetter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.535 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her