Logo

Tacos, empanadas, flautas, burritos og enchiladas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Alle disse sydamerikanske flade brød er varianter af tortillaer. Når man hører ordet tacos, tænker de fleste på sprøde, friturestegte majschips fyldt med kød, reven ost, salat, tomat, cremefraiche, og hvad man nu har. Men i Mexico skal man lede meget længe efter sprøde tacos. Her er tacos først og fremmest bløde majstortillaer fyldt med en speciel tomatsauce, salsa.
Empanadas er også bløde og lavet af majsmel, og de kan være både store og små. De fyldes med kød, bønner, tomatsauce, ost og krydderurter.
Flautas er majstortillaer, der som regel fyldes med kylling og moset avokado, rulles sammen og ristes enten i ovnen eller på en pande.
Burritos er lavet af hvedetortillaer og foldes sammen som en konvolut.
Enchiladas er tortillaer, som er tilsat chili. Enchilad as fyldes og rulles eller foldes efter behag, før de ristes og hældes over med en sauce - for eksempel tomatsauce med chili.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.701 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her