Logo

Østerssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En saltet, sød, tyk brun sauce der er lavet af østers. Bruges generelt til at krydre alle former for kinesiske retter lige fra nudler til grønsager. Efter åbningen skal det opbevares på køl.

Fremstilles af østerssaft, vand og krydderier. Anvendes bl. a. ved retter tilberedt i wok med kød og grønsager. Den giver en pikant smag i kød, kylling- og fiskeretter.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.751 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her