Logo

Ansjos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Engraulis encrasicolus, eng, anchovy, fr. anchois, ty. Sardelle, sildefisk op til ca. 12-15 cm. Kendes fra andre af sildefamilien på sit overbid. Karakteristisk smag, der overlever al konservering: Nedlagt m. krydderier og lagret fra 4- 18 måneder som 'ansjos', saltet som sardel, fileteret og nedlagt i olie, reduceret (i Asien) til fiskesauce eller essens, tørret (i Mellemøsten). Også god som frisk. Se også brisling.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 616 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her