Logo

Ansjos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Engraulis encrasicolus, eng, anchovy, fr. anchois, ty. Sardelle, sildefisk op til ca. 12-15 cm. Kendes fra andre af sildefamilien på sit overbid. Karakteristisk smag, der overlever al konservering: Nedlagt m. krydderier og lagret fra 4- 18 måneder som 'ansjos', saltet som sardel, fileteret og nedlagt i olie, reduceret (i Asien) til fiskesauce eller essens, tørret (i Mellemøsten). Også god som frisk. Se også brisling.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 638 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her