Logo

Arborio ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Denne type ris dyrkes i det nordlige Italien. Arborio ris er især velegnet til risotto. Kornets størrelse gør det muligt for varmen, under kogningen, at trænge ind i det yderste lag af riskornet, hvorimod selve kernen, rig på stivelse, forbliver "Al dente".
Næringsindhold pr. 100g af varen: Energi Kilojoule 1525 (359 kcal)
Protein 6,8 g - Kulhydrat 79,8 g - Fedt 1,4 g
Kogetid: 15-18 min.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.606 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her