Logo

Beurre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
fra = smør.
Beurre battu = rørt smør.
Beurre Blanc = smeltet usaltet smør smagt til med hvidvin og skalotteløg.
Beurre Colbert = persillesmør med kødglace.
Beurre d'ail = hvidløgssmør.
Beurre d'anchois = ans j ossmør.
Beurre fondu = smeltet klaret smør.
Beurre maitre d'hotel = persillesmør.
Beurre manié = smør rørt med lidt mel til en pastaagtig konsistens (smørbolle).
Beurre marchand de vins = rødvinssmør.
Beurre noir = brunet smør.
Beurre noisette = letbrunet smør.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 831 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her