Logo

Brune langkornede ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(Amerikanske langkornede naturris, Texmati, Carolina. Patna m.fl.)
Afskallede. men ikke polerede. løse ris. Anvendes især som tilbehør. Absorberer 3-4 gange deres oprindelige volumen. Har en god, solid konsistens med nøddeagtig smag. der bl.a. passer fint til hvidløg. friske krydderurter og krydderier.
Kan købes: i supermarkeder. købmands-, helsekost- og delikatesseforretninger til en rimelig pris.
Tilberedning: koges i 45-50 min. - eller følg anvisningerne på emballagen. Da naturris er mindre forarbejdede end hvide ris, kræver de længere kogetid. Absorberings- eller afdrypningsmetoden. trykkoger eller mikrobølgeovn - se: Tilberedning af ris.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.431 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her