Logo

Brune langkornede ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(Amerikanske langkornede naturris, Texmati, Carolina. Patna m.fl.)
Afskallede. men ikke polerede. løse ris. Anvendes især som tilbehør. Absorberer 3-4 gange deres oprindelige volumen. Har en god, solid konsistens med nøddeagtig smag. der bl.a. passer fint til hvidløg. friske krydderurter og krydderier.
Kan købes: i supermarkeder. købmands-, helsekost- og delikatesseforretninger til en rimelig pris.
Tilberedning: koges i 45-50 min. - eller følg anvisningerne på emballagen. Da naturris er mindre forarbejdede end hvide ris, kræver de længere kogetid. Absorberings- eller afdrypningsmetoden. trykkoger eller mikrobølgeovn - se: Tilberedning af ris.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.462 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her