Logo

Chop suey

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
am. sammenkogt ret i kinesisk stil, først beskrevet omkring 1890. Retten kendes ikke i kinesisk køkken, men navnet menes afledt af kantonesisk sjap sui for ruskomsnusk. Den består af små stykker kød eller fjerkræ, svampe, bønnespirer, vandkastanier og løg.
-
Chop suey - international kendt kinesisk ret, ofte med flæsk og løg som hovedingredienser.
Man kan kalde det "kinesisk biksemad".
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 778 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her