Logo

Ciabatta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Ciabatta er et brød, der er fladt, let og sprødt (navnet betyder "sutsko" p.g.a. formen !). Brødet tilhører den nye generation italiensk brød, som tilfredsstiller behovet for et let brød til frokost, hvor brødet ikke må være af for tung konsistens. Bages i stenovn.

Italiensk brød, også kaldet tøffelbrød. Brødet har sin oprindelse fra Norditalien. Brødets skorpe og krumme er blød. Ved opvarmning fåes dog en dejlig sprød overflade.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.774 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her