Logo

Fines herbes - et krydderi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dette franske udtryk for finthakkede krydderurter er blevet internationalt. Oprindelig betød "fines herbes" hakket persille, anvendt fortrinsvis i omeletter o.l., men nu står
det som regel for en blanding af persille, esdragon, kørvel og sommetider også purløg.
Anvendelse: De finthakkede krydderurter drysses over de færdige retter eller blandes i sauce, kød- og fiskeretter.

En blanding af fintskårne krydderurter: estragon, kørvel, persille og purløg. Anvendes i saucer og supper.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.563 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her