Logo

Francesone

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dette italienske brød er en variant af naturbrødet "pane di altamura" - bagt uden gær - men lavet på hvidt mel. Il Fornaio har givet det navnet Francesone® fordi det blev meget populært blandt de franskmænd, der holdt syditalien besat i 1800-tallet. Den rene og originale smag af dette "pane di campagna" (landbrød) gør det perfekt til fødteks. Kogte bønner i tomat, linser med salvie og løg - eller en hvilken som helst anden rustik ret fra landkøkkenet.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.283 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her