Logo

Frugteddike

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Frugteddiker er gammel tradition og er blevet brugt, tilsat lidt honning, til at kurere halsbetændelse.
En lille spids tilsat den kolde saft er forfriskende på en varm sommerdag.
Næsten alle former for frugter kan bruges så som blommer, ferskner og abrikoser.
Men de mest delikate er jo nok de eddiker der er lavet på bær.
Frugten eller bærret kommes i den kolde eddike, jo længere den er i eddike jo mere grumset bliver den, da frugten eller bærret langsomt går i opløsning, men jo længere det er der i, jo mere intens bliver smagen. Disse eddiker er formidable til salater og vinaigrette.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.185 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her