Logo

Galangarod, stor

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Galangarod, der er et medlem af ingefærfamilien, er en jordknold med smag, der minder om kamfer; optræder i stort omfang i thailandsk madlavning, særligt karrypastaer, lige så vel som i malaysisk og indonesisk madlavning. Galangarod sælges i orientalske fødevarebutikker både frisk, i skiver og syltet. Knust galangarod kan fås som Laospulver.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.601 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her