Logo

Grønne asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Den danske sæson for asparges er maj og juni, men der importeres asparges fra andre lande i perioden fra april til juli-august. Grønne asparges skal ikke skrælles, kun den nederste træede del af stilken skæres bort. De skal ikke koge mere end 5-10 min. alt efter størrelse, de må gerne have et let bid. Nyd de friskkogte asparges med smør, hollandaisesauce eller en olie-eddike marinade.
Friske, grønne asparges kan også anvendes rå i salater. Grønne asparges vokser - i modsætning til hvide asparges - over jorden og skæres af, når de har opnået en passende størrelse. Grønne asparges kan fryses.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.419 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her