Logo

Grape

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Grapefrugten deles i to grupper, den hvide og den røde. Men der er
en til, som sikkert i løbet af kort tid vil blive ligeså almin­delig som de
andre: en pink (rose) grapefrugt. Farve- og smagsmæssigt ligger den mellem den hvide og den røde grapefrugt. Den røde grapefrugt er i øvrigt knap så bitter og lidt sødere i smagen end den hvide.
Grapefrugt har været anvendt en del ved morgenbordet, men den er allerbedst i det salte køkken. I selskab med fisk, fjerkræ eller lam har grapefrugten det rigtig godt. Bag skiver af grape sammen med kylling
eller lam i ovnen og tilsæt rigelige mængder oregano. Eller mariner laks i grapejuice, chili og muscovadosukker.
Årsagen til navnet grape (drue) skyldes, at grapefrugten vokser i klaser ligesom vin­druer og ikke en smagsmæssig forbindelse mellem druer og citrusfrugter!
Forskere er stadig lidt uenige om, om gra­pefrugten er en mutation af pomelo, eller om det er en krydsning af pomelo og appel­sin.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.340 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her