Logo

Japansk pære

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Japansk pære indeholder dobbelt så meget vand som de pærer vi dyrker i Danmark. Frugten er meget sød og smagfuld, og fås gerne med gul orange skal.

Japansk Pære - Kan du forestille dig følelsen af at tygge champagne?

Hvis ikke - så prøv Japansk Pære. Den indeholder dobbelt så meget vand, som de pærer, vi kender. Alligevel er den både sød og smagfuld - og du kan roligt spise mange, da de indeholder få kalorier.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.418 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her