Logo

Kålrabi - rodkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kålrabi bliver også kaldt "Nor­dens citron", fordi den har et meget højt indhold af C-vitamin. Og egentlig er det jo en appetit­lig betegnelse! Nordens citron/­kålrabi er god at blande med kar­tofler til kartoffelmos, eller skær den i stave til pommes frites. Bag også kålrabi i ovnen - skær den i mundrette stykker og vend dem i extra jomfruolivenolie, drys med salt og eventuelt nogle krydderur­ter og bag ved 200ºC i 30-40 minutter.
 
Andre typer rodkål: Majroe
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.332 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her