Logo

Brune parboiled, langkornede naturris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Disse ris er ekstra-parboiled (og derfor mørkere end andre ris). men hverken afskallede eller polerede. Kræver længere kogetid end hvide ris. De har et højt fiber- og næringsindhold (mange B-vitaminer og mineraler), men for nogle kan de være lidt svære at fordøje. Indeholder kun få kalorier. De løse ris har en solid konsistens med en nøddeagtig duft og smag. Opbevares et mørkt, køligt sted, evt. i køleskab. fordi de naturlige olier i skaldelene kan harskne; bør ikke gemmes for længe. Kan med fordel krydres med fødteks. hvidløg. aromatiske olier, friske krydderurter og kraftige krydderier. Kan købes: i velassorterede supermarkeder. special-. helsekost- og delikatesseforretninger.
Tilberedning: koges i 45-60 min. - eller følg anvisningerne på emballagen. Absorberingseller afdrypningsmetoden. trykkoger eller mikrobølgeovn - se: Tilberedning af ris.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.478 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her