Logo

Kaffir limeblade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Det er kraftige blade med en citronagtig smag og de kan købes frosne i indvandrerbutikker. Bladene bruges i hel stand og kan opbevares i fryser i ubegrænset tid. Hvis man ikke kan få fat i disse blade kan limeskræl anvendes i stedet for.
Kaffir-lime . Meget elsket grundet dens meget kraftige smag. Fra denne grønlige frugt anvendes også skallen. Meget anvendt i thai-opskrifter.

Kaffir limeblade eller blot limeblade. Bladene fås frosne eller tørrede, og førstnævnte er at fore­trække. De fås i asiatiske butikker.

Limeblade er fortrinlige i supper og i cur­ryretter. Tilsæt et par hele blade og tag dem op, inden retten serveres. De kan også strim­les fint og blandes med kylling, koriander, chili og yoghurt til et godt sandwichfyld. Gode er de også til en salsa af appelsin, oli­venolie og finthakkede lime blade. Server over en salat af finthakket rødkål og drys med pecannødder. Eller tilsæt et par blade til citrusmarmeladen.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.820 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad sker der med Grønland?
Effektiv reklame - klik her