Logo

Kantareller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Frankrig
Kantarel er en tragtformet svamp, som man kan finde overalt i Europas sko­ve. Kantareller kan også købes tørrede, men de er helt mørkebrune. Svampen anvendes specielt i Frankrig i både saucer, postejer og tærter.
Kantareller har en meget karakteristisk og fin svampesmag. Smagen er kraf­tigere og mere aromatisk end champignon. Den flotte   gyldne farve er meget dekorativ og giver saucen et flot varmt og gyldent skær.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.415 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her