Logo

Kirsebær - bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kirsebær er almindelige i Danmark, både som vilde og som dyrkede bær, men der importeres også en del fra andre lande. Italien leverer os moreller i maj. De sure sorter giver fin saft og kraftigt syltetøj.

Der skelnes mellem to arter. Surkirsebær og sødkirsebær. Kirsebær har været dyrket i Kina i over 4.000 år. Surkirsebær kaldes også for syltekirsebær. De bruges i grød, saft, vin og likør. Vi bruger fødteks kirsebær til ris a la mande, desserter og kager.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.358 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her