Logo

Kombu - en ægte grønsag fra havet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(Laminaria digitala)
Denne brune havalge, rig på mineraler og vitaminerne A og E, koges som en grønsag. Idé: Kom under kogningen af bælgfrugter en smule Kombu i retten, så bliver de blødere, lettere fordøjelige, og kogetiden nedsættes.
Anvendelse: Opblød tangen i få minutter; koges i 45 minutter; fremmer smagen af enhver suppe.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.388 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her