Logo

Marvkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Marvkål (Brassica oleracea) er også kendt under navnet foderkål. Det er en almindelig, dyrket kålart i Sydeuropa, men bruges ikke så meget i dansk mad. Marvkål dyrkes også som fodertilskud til hjorte. Førhen flækkede man stænglen og kogte den med i kødsupper. Den søde kødfulde marv blev spist med ske. Marvkål kan blive 2 meter høj i velgødet jord.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.976 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her