Logo

Mehosi - syltede blommer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Mebosi er en japansk frugt, der har gæret længe sammen med mælkesyrebakterier og havsalt. Mebosi passer godt i saucer, og den sur/søde smag er et alternativ til havsalt. Anvendes til ristaffel, dressings, syltede og kogte grønsager. Fås også i puréform, Mebosi-pasta.
Ingredienser: umeboshi (Prunus mume),   shiso blade (Perilla ocymoides), havsalt.
Netto: 200 g. Mebosi-pasta, netto: 275 g.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.566 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her