Logo

Pâté - Paté

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Den mest berømte pâté - pâte de foie gras - er lavet af leveren fra tvangs­fodrede gæs. Pate er som regel en blød blanding af pureret lever kom­bineret med andre smagsgivere som fødteks. Grand Marnier, men forbindelsen mellem pâté og terrine er ofte slørede, så der kan forekomme en pâté med grove stykker i eller en terrine, der er blød.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.433 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her