Logo

Passionsfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Passionsfrugten, der også kaldes purpurgrae, har en brun-violet skal, der ligner indtørret læder. Når skallen er lidt bulet og indskrum­pet, og frugten ser ud, som om den er kassa­bel, er den moden. Det er bedst at lade frug­terne modne i stuetemperatur og derpå opbevare dem køligt.
Indeni er der et geleagtigt, grøn-orange frugtkød, der er fuldt af smag, og som inde­holder mange, spiselige kerner. Skær passi­onsfrugten midt over, og spis den med en ske direkte af skallen eller læg frugtkødet over is eller yoghurt naturel som en sauce.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.544 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her