Pasta - nudler
Vores mest elskede sultstiller. eng. noodle, fransk nouille, ty. Nudel, ital. pasta.
Pasta & nudler er:
I Italien:
spaghetti og makaroni, rigatoni (korte og hule), penne (korte, skrå og hule), tagliatelle, fettuccine, linguine, trenette, (lange, flade og brede til smalle), farfalle (sløjfer), ravioli (fyldte), tortellini (fyldte & vredet) og omkring hundrede andre slags. .
I Asien: glasnudler (fra mungbønner, til salater og supper) risnudler (fra ganske tynde - til suppe - til båndpastabrede), hokkien - og shanghai - nudler (friske hvedenudler, gode at riste), somen-, ramen- og udonnudler (især til japanske supperetter)
Pasta:
. gør stærk, lykkelig og slank
. giver lyst til mere. På et eller andet tidspunkt bliver man afhængig
. er let at lave
Pasta skal:
. altid koges
. spises straks
. serveres med meget sauce
. ikke skylles i koldt vand
. meget gerne serveres på varme tallerkner
Pasta passer godt til:
. egentlig alt, som smager godt - fra smørklatter til trøffelskiver
. saucer med tomater, fløde, ost, svampe, kød eller skaldyr
. krydderier som hvidløg, basilikum, olivenolie og sort peber. Eller løg, ingefær, koriander, sojasauce og chili.
Brugernes vurdering
5,0
(
1
stemmer)
Siden er blevet set 1.430 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Du er nu logget ind og siden er tilføjet til din Bog
Der er allerede en bruger med det brugernavn.