Logo

Pasta - nudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Vores mest elskede sultstiller. eng. noodle, fransk nouille, ty. Nudel, ital. pasta.

Pasta & nudler er:
I Italien:
spaghetti og makaroni, rigatoni (korte og hule), penne (korte, skrå og hule), tagliatelle, fettuccine, linguine, trenette, (lange, flade og brede til smalle), farfalle (sløjfer), ravioli (fyldte), tortellini (fyldte & vredet) og omkring hundrede andre slags. .

I Asien: glasnudler (fra mungbønner, til salater og supper) risnudler (fra ganske tynde - til suppe - til båndpastabrede), hokkien - og shanghai - nudler (friske hvedenudler, gode at riste), somen-, ramen- og udonnudler (især til japanske supperetter)

Pasta:
. gør stærk, lykkelig og slank
. giver lyst til mere. På et eller andet tidspunkt bliver man afhængig
. er let at lave

Pasta skal:
. altid koges
. spises straks
. serveres med meget sauce
. ikke skylles i koldt vand
. meget gerne serveres på varme tallerkner

Pasta passer godt til:
. egentlig alt, som smager godt - fra smørklatter til trøffelskiver
. saucer med tomater, fløde, ost, svampe, kød eller skaldyr
. krydderier som hvidløg, basilikum, olivenolie og sort peber. Eller løg, ingefær, koriander, sojasauce og chili.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.466 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her