Logo

Peking eller Beijing køkkenet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Når man taler om Beijing-køkkenet, menes der det nordøstlige Kina, altså fødteks. også Mongoliet og Shandong. Her kan det være rigtig koldt i vinterperioden. Vegetationen er forskellig fra de sydlige regioner, og i stedet for ris dyrker man hvede. Pasta ses i mange variationer og indgår i mange retter. Ingen tvivl om, at Marco Polo er kommet her forbi! Dampet eller stegt brød og grød viser kreativiteten i brugen af kornprodukter. En ret som sprødstegt skind fra Pekingand, anrettet i en pandekage, er et fantastisk eksempel på en klassiske opskrift, Vintergrønsager som kål og rodfrugter bruges som garniture i den traditionelle "Hotpots" - en slags fondue, hvor man dypper lammekøds-strimler i en krydret bouillon.
En god ret: En salat af oksekød og kogte porrer, smagt til med Shanxi- vinaigre og jordnøddeolie.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.424 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her