Logo

Pinjekerner - Pinus pinea

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kerner fra forskellige arter af pinjetræet, som findes i Europa, Nord- og Sydamerika og dele af Asien. Pinjekerner har en karakteristisk nøddesmag. De var en stor delikatesse i det gamle Roms køkken og forbindes nu især med italiensk madlavning. I Italien især brugt i pesto, som serveres til pasta. I Nordafrika og Mellemøsten bruges de som krydderi, ristede eller stødt, i supper, saucer, fiske-, kød- og risretter og salater og specielt sammen med kylling og lam.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.545 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her