Logo

Pirog

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Ordet pirog dækker over mange forskellige former for fyldt bagværk. Pirogger spises især i Rusland og Finland, men andre former for bagværk af samme slags findes i mange lande under andre navne. Det tager lidt tid at lave pirogger, men de smager utrolig godt og er alt besværet værd.

Pirog er en stuvning eller anden form for fyld af kød, fisk, svampe, grønsager eller lignende indbagt i butterdej eller piedej; finsk, russisk og polsk nationalret.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 622 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her