Logo

Pitabrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Pitabrød stammer fra det arabiske køkken. Det flade, runde brød 'puster sig op', når det bages, så der dannes et hulrum indeni. Brødet skæres op og fyldes med falafel (små kikærtefrikadeller), salat og en krydret dressing. Dressingen laves for det meste af yoghurt eller cremefraiche med hvidløg, olie, citron og mosede kikærter.
Kebab er pitabrød fyldt med lamme-, okse- eller kyllingekød, salat, tomat, løg og krydret dressing.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 567 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her