Logo

Port - vin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Man skelner mellem forskellige typer: ruby, med kortere fadlagring, tawny, der fadlagres længe, 10-15 år, og vin tage-port, som er årgangsvine, der aftappes 1-1 1/2 år efter gæringen. Men de skal have lang flaskelagring med afsætning af meget depot, inden de er helt drikkemodne. De kan nemt blive 20-25 år gamle, inden de bør drikkes, men så kan de også holde sig meget længe endnu.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.328 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her