Logo

Rabarber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rabarberen - en af forårets første delikatesser - er egentlig en grønsag, men det føles alligevel, som den hører hjemme hos ribs og stikkelsbær. Ofte kan man udskifte rabarber med stikkelsbær i opskrifterne, og ra­barber passer fint til at blande med ribs. Prøv også at bruge rabarber sammen med jordbær; det er herligt. Rabarber kræver ret meget suk­ker for at være en nydelse.
Rabarber vokser hurtigt og kan høstes i flere omgange fra tidligt forår til sensommer. Stilkene findes i både grønne og rosa nuancer, og det er meget dekorativt at stille rabarberstilke med blade på i en stor glasvase.
Rabarber indeholder en del oxalsyre. Den blev tidligere brugt som lægeplante og som pynt i haverne. Det er en gammel plante, der stam­mer fra det nordlige Asien og Sibirien, så derfor er den hårdfør over for kulde.
Frugt bær og grønt, Sylvia Danielsson
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.779 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her