Logo

Rismel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Der findes både fint- og groftmalet rismel; fint, hvidt rismel (som er det almindeligste i Danmark) er malet af polerede riskorn, hvorimod det groftmalede mel fremstilles af hele riskorn (med skaldele), som gør melet lidt mørkere.
Anvendes i forskellige slags dej, frituredej (f.eks. i de sydøstasiatiske dim sum), kager og desserter og fungerer desuden fortrinligt som jævningsmiddel. Rismel, der også bruges i flere slags asiatisk pasta, er billigt og har mange anvendelsesmuligheder.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.496 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her