Logo

Rismel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Der findes både fint- og groftmalet rismel; fint, hvidt rismel (som er det almindeligste i Danmark) er malet af polerede riskorn, hvorimod det groftmalede mel fremstilles af hele riskorn (med skaldele), som gør melet lidt mørkere.
Anvendes i forskellige slags dej, frituredej (f.eks. i de sydøstasiatiske dim sum), kager og desserter og fungerer desuden fortrinligt som jævningsmiddel. Rismel, der også bruges i flere slags asiatisk pasta, er billigt og har mange anvendelsesmuligheder.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.534 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her