Logo

Risnudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(vietnamesiske suppenudler, bañh pho)
Tørrede, gennemsigtige nudler af rismel; sælges i sammenrullede bundter. Nudlerne kan være fra få mm til 1 cm brede. Undlad for en gangs skyld at følge kogeanvisningerne på emballagen - de er sjældent korrekte.
Tilberedning:
Opblød nudlerne i lunkent eller næsten kogende vand i 5-10 min. (traditionelt udblødes de i lang tid i koldt vand); hæld vandet fra. Nu kan nudlerne serveres med det samme, eller dampes, pocheres, lynsteges, frituresteges eller indgå i andre retter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.725 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad sker der med Grønland?
Effektiv reklame - klik her