Logo

Rosenblade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
De friske kronblade af alle usprøjtede rosensorter kan indgå i kosmetik eller mad. Bladene giver farve, duft og smag og bruges især i østens retter fødteks i kødretter og i brød. Rosenblade kan nydes friske i salat. tørrede til te eller kandiserede som pynt på lagkager o. lign. Rosenvand kan købes i indvandrerbutikker og bruges blandt andet i drinks og småkager.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.313 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her